Početna POSLOVNA PRILIKA

POSLOVNA PRILIKA

Imate problem na poslu ili nemate posao uopšte? Ne primate na vreme platu? Nemate vremena za porodicu i za decu? Ne primaju vas na posao zbog uzrasta, starosnog doba ili stanja vašeg zdravlja? Osećate sebe „teretom“ za rođake? Sanjate da otvorite svoj biznis ali nemate početnog kapitala? Imate biznis, ali tražite nove pravce? Tražite novi posao ili dodatnu zaradu!? Ili je sve odlično, a Vi želite više?

Ako bi saznali da postoji mogućnost, da uspešno rešite ova pitanja, da li ste spremni da prihvatite rešenje i krenete da radite?

POSLOVNA PRILIKA - TIENS SERBIA TIJANŠI SRBIJAOvo je prilika za svakoga!

Nudimo vam:

  • posao bez ulaganja Vaših sredstava
  • legalan posao bez finansijskog rizika
  • posao bez mesečne obaveze potvrđivanja (dok se ne dođe do veće pozicije)
  • nema gubitka nivoa i mreže
  • sav promet od kupovina se kumulira
  • organizovana besplatna edukacija
  • nagrade uspešnim distributerima

Učlanite se preko nas u Tiens mrežni marketing i postanite nezavisni distributer Tiens proizvoda za 990 dinara. Uključenjem stičete pravo na kupovinu preparata sa popustom od 25%. Kumulativni promet Vam omogućava vremenom i dodatne značajne popuste. Na taj način možete da steknete i dodatnu zaradu! Buduće korisnike možete uključivati u posao iz celog sveta jer je ovo INTERNACIONALNI posao.

Ne morate da se brinete o uvozu, knjigovodstvu, magacinskom prostoru i drugim problemima. Potrebno je samo da prenesete informaciju o vrhunskim preparatima kineske tradicionalne mudrosti kompanije Tiens, svojim prijateljima, poznanicima… Svako koga uvedete u posao biće deo Vaše kompanije.

Sistem mrežnog marketinga korporacije Tiens (TIANSHI) je jedinstveni marketing plan u kome pri kupovini proizvoda akumulirate bodove. Razvoj vaše distributerske mreže donosi vam bodove i zaradu  u skladu sa širenjem mreže. Jednom postignuti nivo nikada se ne gubi.

Nabavka proizvoda za distributere se vrši u Beogradu, a van Beograda se šalje poštom na adresu naručioca!

Kako krenuti i kako iskoristiti ovu retku priliku. Prvi korak je, svakako, da pregledate sve stranice sajta. Kada pronadjete ono što Vam se učini da je za Vas interesantno, pozovite broj telefona ili pošaljite mail i zakažite susret: spremite listu pitanja na koja želite da dobijete kvalitetne odgovore!!!

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas: KONTAKT

TIENS PROIZVODI
Social Counter
Statistics
Trenutno prisutnih na sajtu imamo: 44 posetioca 
Broj pregleda članaka: