Početna POSLOVNA PRILIKA POSLOVNA PROMOCIJA

POSLOVNA PROMOCIJA

Na koji način će vam Tiens pružiti bogatstvo?
Kao članu Tiens porodice distributera, samo nebo vam je granica. Pre nego što Vam detaljno predstavim Kompenzacioni plan, vrlo je važno da razumete zašto je gospodin Li Jiniuan odlučio baš pomoću mrežnog marketinga predstaviti svoje proizvode i viziju.

Zašto mrežni marketing?


Gospodin Li Jiniuan oduvek je jako želeo da podeli svoj uspeh sa što je moguće više ljudi. Ali zašto nije razvijao franšize ili mrežu nezavisnih maloprodajnih trgovina?
Standardni načini poslovanja Vam pružaju mogućnost da se obogatite, ali imaju i svojih loših strana:
Vrlo veliki procenat neuspeha. Oko 90% malih preduzeća propadne u toku prvih 5 godina poslovanja.
Potrebno je veliko početno novčano ulaganje samo da biste započeli posao.
Postoji stalan problem sa naplatom novca koji Vam duguju.
Kada dobijete novac od korisnika Vama ostaje samo jedan mali deo.
I na kraju kažete zbogom svom privatnom životu jer ćete najverovatnije biti prisiljeni da radite sedam dana u nedelji samo kako biste na nekoliko godina održali svoje poslovanje.
Ali ne mora biti tako! Postoji i druga mogućnost!
Kao nezavisni distributer tiensa u prilici ste da ostvarite značajan prihod i izbegnete sve loše strane tradicionalnog poslovanja:
Možete da započnete sopstveno poslovanje sa minimalnim ulaganjima i bez rizika.
Samostalno vodite svoje poslovanje, ali niste prepušteni sami sebi, postoji jak sistem podrške koji će Vam pomoći da uspete.
Poslovanje se zasniva na proverenom sistemu koji se može duplirati, što pruža svima priliku da se pridruže.
Pruža Vam mogućnost fleksibilnog radnog vremena iz kuće, u vreme koje Vama odgovara.
Zarađujete onoliko koliko zaista vredite, a ne onoliko koliko šef proceni.
Ne postoje geografske granice koje bi mogle ograničiti Vaše poslovanje.
Nećete imati problem sa naručivanjem proizvoda. Tiens osigurava da proizvodi budu uvek dostupni bilo da ih naručujete u Tiens kancelariji, ili putem pošte.
Šta je dodatna zarada i kako je možete ostvariti?
Dodatna zarada znači da zarađujete iznova i iznova. Razmišljate o tome kao o kraljevskoj zaradi. Dakle, uvek kada Vaša grupa prodaje proizvode tiens, Vi dobijate bonuse od kupovina, čak i ako niste lično povezani sa realizacijom prodaje.
Ne zaboravite: ne zarađujete prihod samo do svojih kupaca. Ovo je najveća prednost mrežnog marketinga. Zarade se ne sastoji samo od Vaše lične zarade, već od kupovine i prodaje svih onih koje ste uveli u poslovanje, zatim svih onih koje su oni uveli u poslovanje, itd.

Šta je mrežni marketing?


Mrežni marketing je jednostavna metoda pružanja robe i usluga korisnicima, gde se umesto "posrednika" u maloprodaji javlja grupa nezavisnih distributera.
Zarada ne odlazi posrednicima u maloprodaji, već na bankovni račun Tiens nezavisnog distributera.
Mrežni marketing se zasniva na usmenoj reči. Svaki posao koji proizvodi kvalitetne proizvode prepoznaje snagu ove vrste promocije.
Ne postoji potreba za reklamiranjem u mrežnom marketingu. Novac za reklame se koristi za proizvodnju kvalitetnijih proizvoda za istu cenu. Ovo je dobra vest za korisnike.
Kako biste razumeli koliko je efikasan princip preporuka usmenim putem, setite se kada ste poslednji put kupili nešto što Vam se zaista svidelo: odeću, nakit, novi nameštaj ili možda novi auto. Verovatno ste to spomenuli u razgovoru sa svojim prijateljima. Verovatno ste rekli i gde ste ga kupili!
Činjenica je da svakoga dana radimo promociju za tuđi posao, a da nismo plaćeni za to. U tiens jednostavno prenosimo informaciju usmenim putem i nagrađeni smo za to.

Pogodnosti su mnogobrojne i jedinstvene!
Izdvojite vreme za upoznavanje i razumevanje Kompenazijskog plana. Mogućnosti da napunite svoje džepove bogatstvom su neograničene.
Otkrićete da je naš Kompenzacioni plan pravedan i darežljiv, jer smo ga napravili misleći na Vas, nezavisnog distributera.
Ovo su samo neke od koristi koje ovaj plan sadrži:
Postoji sedam vrsta bonusa i nagrada koje možete da zaradite.
Vaš obim prodaje se kumulira.
Ne možete nazadovati: kada se jednom kvalifikujete na neku poziciju više je ne možete izgubiti.
Nema naglih padova i uspeha.
Možete razviti svoj Tiens posao na međunarodnom nivou.
Svi sanjamo da smo uspešni i da uživamo u nagradama koje taj uspeh donosi. Bez obzira o čemu sanjate, Tiens Kompenzacioni plan Vam može pomoći da te snove i ostvarite.